Citytrip naar Parijs

met de trein naar Parijs

Het merendeel van de Europese hoofdsteden bezoek je waarschijnlijk door het boeken van een vlucht. Parijs vormt op dit vlak één van de uitzonderingen. De Franse hoofdstad is namelijk uitstekend bereikbaar met de trein. Dit zowel vanuit België als Nederland. Een rit met de Thalys naar Parijs is niet alleen mogelijk tegen een zeer voordelige prijs, daarnaast verlies je ook nog eens veel minder tijd dan wanneer je het vliegtuig zou moeten nemen. Wil jij ook graag de Franse hoofdstad bezoeken? Dan is met de trein naar Parijs afreizen een aanrader!

Comfort in de trein naar Parijs

De Thalys is geen gewone trein. Dit betekent dat je onderweg naar de Franse hoofdstad kan rekenen op alle mogelijke comfort die je wenst. De Thalys beschikt dan ook over gratis wifi en bovendien is er een barrijtuig waar je de lekkerste drankjes en lekkernijen kan bestellen. Wist je bovendien dat het aan boord van de Thalys naar Parijs ook mogelijk is om een ticketje voor de metro te kopen? Boek je een ticket in de eerste klasse van de Thalys (de Comfort 1)? Dan kan je rekenen op verschillende extra diensten. De stoelen bieden je niet alleen het best mogelijke comfort, daarnaast is ook een hapje en een drankje voorzien!

Snel, comfortabel en voordelig met de trein naar Parijs

Met de trein naar Parijs afreizen betekent dat je altijd kan rekenen op heel wat interessante voordelen. Niet alleen hoef je niet twee uur op voorhand op een luchthaven aanwezig te zijn, daarnaast blijft het traject opvallend kort. In ongeveer anderhalf uur kan je bijvoorbeeld vanuit Brussel reeds in het bruisende Parijs staan. Tel daar ook nog eens bij op dat een ticket naar Parijs in verschillende prijsklassen verkrijgbaar is waardoor een dergelijke treinrit voor iedereen betaalbaar is en met de trein naar Parijs afreizen is zeker en vast de moeite waard.

Zo goedkoop mogelijk afzakken naar de hoofdstad van Frankrijk per TGV doe je door zo vroeg mogelijk een ticket te scoren. Vaak zijn deze als eerste weg, uitverkocht. Vervolgens dien je dan duurdere tickets aan te kopen.